Pečené papriky
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
červená paprika
10
ks
žltá paprika
150
ml
olej
100
ml
ocot
3
strúčiky
cesnaku
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Papriky umyjeme, rozkrojíme na polovicu. Poukladáme ich na plech a pečieme nasucho v rúre pol hodiny pri 180°C, tak aby bol ich povrch hnedý.
2.
Po upečení ich dáme do hrnca, zalejeme vodou a paríme asi 20 minút. Potom papriky ošúpeme, zbavíme semien. Osolíme, okoreníme, polejeme olejom a pokvapkáme octom. Na tanieri ich posypeme posekaným cesnakom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.