Mäsové gule trochu inak
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso mleté
soľ
1
ks
vajce
strúhanka
trochu
krupica
2
ks
cibuľa
sladkokyslá uhorka
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme vajce, strúhanku, krupicu, nadrobno pokrájanú cibuľu a zamiešame. Z masy vyformujeme guličky a upražíme ich na rozohriatom oleji.
2.
Nálev z uhoriek dáme do väčšej nádoby. vložíme do neho vypražené mäsové gule, poprekladáme pásikmi cibule. Dáme do chladničky odležať na 2 až 3 týždne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.