Pečené zemiaky s bylinkami
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
zemiaky
3
strúčiky
cesnaku
100
g
parmezán
1
PL
rasca
2
stonky
rozmarín
5
stoniek
tymian
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
olivový olej
postup
1.
Zemiaky poriadne umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na štvrtky. V hrnci necháme zovrieť vodu, posolíme a pridáme zemiaky, ktoré varíme asi 5 minút.
2.
Zatiaľ si predhrejeme rúru na 190°C. Predvarené zemiaky polejeme olejom, pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhaný parmezán a rascu. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Do pekáča pridáme bylinky a pečieme asi 35 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.