Rezance so šampiňónmi a hráškom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
široké rezance
30
g
maslo
soľ
70
g
sterilizovaná mrkva
1
ks
cibuľa
200
g
šampiňóny
150
g
sterilizovaný hrášok
100
g
tvrdý syr
citrónová šťava
postup
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme a polejeme rozohriatym maslom.
2.
Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme. Pridáme očistené šampiňóny nakrájané na tenké plátky, citrónovú šťavu, osolíme a dusíme domäkka.
3.
Hrášok a mrkvu scedíme, necháme odkvapkať a primešame k šampiňónom.
4.
Rezance premiešame s hubovou zmesou, rozdelíme na taniere a posypeme strúhaným syrom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.