Pridať recept

Talianská bruschetta

ingrediencie

1 ks
bageta
1 strúčik
cesnaku
panenský olivový olej
strúhaný parmezán

postup

1.
Bagetu prekrojíme na polovicu a potom ešte aj tieto polovičky prekrojíme, čím vytvoríme 4 porcie. Cesnak nelúpeme, ale prekrojíme na polovicu.
 
2.
Chlieb grilujeme z oboch strán 2 až 3 minúty, až kým nebude mať zlatohnedú farbu. Cesnakom potrieme opečený chlieb.
3.
Olivovým olejom pokropíme chlieb a servírujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Výborný grécky šalát, VIDEORECEPT
Výborný grécky šalát - jednoduchý recept na grilovačku, hotový ihneď (VIDEORECEPT)
Pripravte si skvelý grécky šalát, ktorý navodí tú pravú atmosféru.
Chrumkavá bruschetta: Dokonalé predjedlo
Bruschetta: Rýchla a aromatická pochúťka z čerstvých surovín
Slnkom prevoňané paradajky kraľujú chrumkavému pečivu v zaujímavých receptoch na taliansku bruschettu.
Domáce bagetky
Domáce bagety na veľkonočné pohostenie krok za krokom: Toto je finta, vďaka ktorej budú zvonka chrumkavé a vo vnútri mäkké ako vatička
Slávnostné šaláty či nátierky chutia najlepšie na domácom pečive, však? Naučte sa spolu s nami piecť...