Pena zo žraloka
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
údený žralok
2
PL
majonéza
2
PL
šľahačka
trochu
korenie
trochu
citrónová šťava
1
vetvička
kôpor
postup
1.
Rybu vykostíme a v mäsovom strojčeku rozmixujeme. Môžeme ju aj pretlačiť cez sito.
2.
Vmiešame majonézu, šľahačku, korenie a trocha limetkovej alebo citrónovej šťavy. Masu necháme v chladničke asi 30 minút odpočívať.
3.
Rožky rozkrájame na kolieska a natrieme penou. Navrch položíme na ozdobu kôpor.
Podobné recepty
Lepí sa vám zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.