Polenta s parmezánom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
mlieko
1
ČL
soľ
1
štipka
mletý muškátový oriešok
50
g
maslo
250
g
kukuričná múka
100
g
nastrúhaný parmezán
postup
1.
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme soľ, muškátový oriešok, maslo a pomaly privedieme do varu.
2.
Za stáleho miešanie prisypeme kukuričnú múku a uvaríme. Musíme dobre miešať, aby nám kaša neprihorela. Doba varenia je približne 50 minút. Ku koncu pridáme do kaše postrúhaný parmezán.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.