Pridať recept

Garnáty s fazuľkou

4
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
vaječné rezance
2 KL
sezamový olej
3 PL
rastlinný olej
1 zväzok
jarná cibuľka
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
čili paprička
250 g
zeleninová zmes
300 ml
zelninový vývar
100 g
šampiňóny
150 g
fazuľové výhonky
2 PL
sójová omáčka
300 g
garnáty

postup

1.
Rezance námáčame v horúcej vode alebo varíme podľa návodu na obale. Scedíme ich, premiešame so sezamovým olejom a odložíme nabok.
 
2.
Na panvici rozohrejeme olej a opražíme na ňom nasekanú cibuľu, cesnak, čili papričku a zeleninu z balíčka. Vlejeme vývar a necháme zovrieť. Potom pridáme nadrobno nakrájané šampiňóny a výhonky.
3.
Do zmesi vlejeme sójovú omáčku a potom pridáme garnáty a pražíme približne 4 minúty. Celú zmes presypeme do misy a podávame s rezancami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať