Pridať recept

Rýchly hamburger

ingrediencie

2 ks
žemľa
250 g
hovädzie mäso mleté
1 PL
skaramelizovaná cibuľa
1 ČL
jogur
1 ČL
sójová omáčka
1 ČL
worčestrová omáčka
trochu
mleté čierne korenie
olej
1 ks
cibuľa
1 ks
paradajka
1 ks
šalátový list
1 ks
kyslá uhorka

postup

1.
Mäso zmiešame s cibuľou, jogurtom, sójovou a worčestrovou omáčko. Osolíme, okoreníme. Vytvarujeme dva okrúhle burgery, ktoré opečieme na rozohriatom oleji 2 minúty z každej strany.
 
2.
Žemle rozkrojíme, na spodok dáme šalátový list, plátky paradajky, uhorku. Na to dáme burger a kolieska cibule.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hamburger
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnatý hamburger! Geniálny ''trik 77'' a recepty na tie najlepšie hamburgery
Mäsová fašírka na hamburger by mala byť dobre ochutená, nie príliš hrubá, ale ani príliš tenká. Vďaka...
Hamburgery
Chystáte sa grilovať? Fantastické nápady na prípravu chutných hamburgerov
Vymyslite si letnú grilovačku v hamburgerovom štýle. Veľkou výhodou je, že ich môžete pripraviť na rôzne...
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Video: 3 kroky k dokonalému hamburgeru
Dnes už hamburger nie je len privilégiom rýchlych pohostinstiev, ale často ho objavíte ako nemennú súčasť...
Burger podľa Martina Nováka: Šéfkuchár radí, toto urobte, aby sa vám žemľa už nikdy nerozmočila
Burger podľa Martina Nováka: Šéfkuchár radí, toto urobte, aby sa vám žemľa už nikdy nerozmočila
Improvizujte ako šéfkuchár Martin Novák a pripravte si perfektný hamburger a to zo surovín, ktoré máte určite doma!
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...