Rýchle mäsko s cestovinou a šalátom
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
vykostené rezne
korenie
soľ
horčica
kukuričný škrob
olej
smotana
cestoviny
ľadový šalát
tatárska omáčka
zelenina
bylinková soľ
postup
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a obalíme jemne v škrobe. Na rozpálenom oleji ich sprudka opečieme, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Omáčku na konci môžeme zjemniť smotanou a dochutíme. Podávame s cestovinou. K tomu je výborný ľadový šalát, ktorý premiešame s ľubovoľnou zeleninou, pokvapkáme olejom a osviežime ho korením, soľou a napokon tatarkou alebo smotanovým dresingom podľa chuti. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.