Zapečená čili fazuľa
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
PL
olivový olej
1
ks
cibuľa
1
stonka
zeler
2
KL
čili korenie
400
g
paradajky z konzervy
400
g
červená fazuľa
1/2
KL
sušené oregáno
50
g
čedar
1
balíček
toastový chlieb
postup
1.
Na olivovom oleji opražíme nasekanú cibuľu a nadrobno nakrájaný zeler. Pražíme 8 minút a potom vmiešame prelisovaný cesnak a čili korenie. Pražíme ďalšie 2 minúty. Pridáme pokrájané paradajky z konzervy, scedenú fazuľu, oregano, soľ, mleté čierne korenie a premiešame.
2.
Varíme na miernom ohni 5 minút. Na plech si pripravíme toastový chlieb, na každý kúsok naložíme fazuľovú zmes a posypeme ju syrom. Dáme zapiecť pod gril a môžeme podávať.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.