Pridať recept

Zapečená treska s jogurtom

5
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
filety z tresky
30 g
cibuľa
olej
soľ
100 g
cherry paradajky
mleté čierne korenie
biely jogurt
citrónová šťava

postup

Nachystané filety osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a si 20 minút necháme odležať. Omastíme misu na zapekanie, a tam filety preložíme. Na každý plátok filety položíme kolieska paradajok a prelejeme bielym jogurtom, do ktorého sme dali trochu citrónovej šťavy. Rozohrejeme gril a grilujeme. Medzi tým posypeme nakrájanou cibuľou a pomaly dogrilujeme. Môžeme podávať s varenými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Rada, ako správne ugrilovať mäso a tiež tipy s čím ho padávať, aby ste si pochutnali na výbornom grilovanom...
Video: 3 kroky k dokonalému hamburgeru
Dnes už hamburger nie je len privilégiom rýchlych pohostinstiev, ale často ho objavíte ako nemennú súčasť...
Fit grilovačka s chrumkavými krevetami
Ak ste premýšľali nad ľahšími alternatívami grilovaného jedla, tá správna možnosť sú určite krevety.
Rodinná grilovačka
8 pravidiel správneho grilovania
8 jednoduchých pravidiel, ktoré z vás urobia majstra v grilovaní.
Kupujete gril?
Kupujete gril? Poradíme, ako správne vybrať
Grilovaniu prepadá čoraz viac Slovákov. To so sebou prináša aj širokú ponuku pomôcok na tento typ varenia,...
Syr halloumi
Grilované syry – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto letnej pochúťke
Grilovačky už dávno nie sú iba o mäsových pochúťkach. Pravý gurmán si dopraje aj lahôdky v podobe grilovanej...