Pridať recept

Bulharské predjedlo

ingrediencie

1 konzerva
naložené huby
1 ks
zelená paprika
2 ks
paradajka
1 ks
čedar

postup

Paradajky pokrájame na plátky, papriky na prúžky, potom pridáme sterilizované huby, posypeme strúhaným syrom a môžeme podávať. Paradajky, papriky, huby pridáme v rovnakom množstve. Syr podľa potreby.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nakladaný hermelín s bylinkami
Tento recept je náš rodinný poklad: Lepší nakladaný hermelín ste nejedli!
Známy syr s bielou plesňou dokážete veľmi ľahko ochutiť svojimi obľúbenými príchuťami pomocou jednoduchého...
8 rýchlych tipov na zapekanie
8 rýchlych tipov na zapekanie: Chrumkavé bleskovky z jedného plechu!
Hľadáte recept, ktorý je nenáročný a potešíte ním celú rodinu? Inšpirujte sa niekoľkými obľúbenými...
Čokoládové fondue
S fondue za jedným stolom!
Už vám chýbajú letné pikniky s priateľmi v parku alebo grilovačky na záhrade Vášho domu? Užiť si dobré...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.
Chunks of cheddar cheese on plate
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...