Pridať recept

Corba

ingrediencie

2 konzervy
ryby v paradajkovom pretlaku
1 ks
cibuľa
100 g
mrazená koreňová zelenina
2 ks
paradajka
2 ks
paprika
4 PL
paradajkový pretlak
olej
2 PL
hladká múka
2 PL
sterilizovaný hrášok
2 PL
mrazená kukurica
1 ks
feferónka
3 strúčiky
cesnaku
mletá červená paprika
nové korenie
bobkový list
ocot
soľ
bujón

postup

Najemno posekanú cibuľku speníme na oleji, vmiešame múku, mletú papriku a zápražku vzápätí zalejeme vodou. Pridáme ryby z konzervy, pretlak, pokrájané paradajky, hrášok, kukuricu, feferónku, na plátky nakrájaný cesnak, koreňovú zeleninu a dochutíme. Varíme spolu približne 15 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sled
Ryby
RybyRybie filety nemusíte pred pečením úplne rozmraziť, avšak ryby v celku áno.Pokvapkajte rybie mäso...
7 tipov na prípravu chutných rýb
Ako vybrať čerstvú rybu, ako ju vykostiť a aké spôsoby prípravy zvoliť pre vždy dokonalý výsledok?
Zdravé a rýchle večere, ktoré potešia celú rodinu
Na zdravé jedlo sa nemusíte pozerať s pochybnosťami. Ak ho dokážete dobre dochutiť, bude rovnako výborné ako...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
VIDEO: 3 fantastické marinády na ryby
Jemné mäsko pstruha, lososa či kreviet bude ešte delikátnejšie s týmito jednoduchými ale efektívnymi marinádami.
Zelený hrášok obsahuje množstvo minerálov a vitamínov, ktoré prospejú nášmu telu vo viacerých smeroch.
Hrášok v kuchyni a jeho početné výhody: Jedzte ho takto a kalórií sa báť nemusíte!
Jednou z prvých úrod v našich končinách je hrášok. Táto rastlinka s dlhou tradíciou je u nás...