Írska káva
1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
7
g
mletá káva
2
dl
studená voda
2
KL
Whisky
2
PL
Našľahaná smotana
cukor
postup
V kávovare na espresso pripravíme kávu, a to zo studenej vody a zomletej kávy. Potom ju nalejeme do pohára, do ktorého sme však pred tým naliali whisky. Nakoniec pridáme na povrch takto pripravenej kávy smotanu, ktorú sme vyšľahali a nechali vychladnúť. Cukor ako sladidlo sa podáva osobitne.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.