FOTORECEPT: Gruzínsky mišmaš
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
baklažán
1
ks
mrkva
3
ks
paradajka
1
ks
čevená cibuľa
1
ks
paparika zeleninová
2
strúčiky
cesnaku
1
ČL
feferénová pasta
podľa chuti
Olivový olej, soľ morská,
postup
1.
Nakrájame baklažán na asi 1cm krúžky, posolíme, necháme odstáť.
2.
Nakrájame aj paradajky na plátky, cibuľu, papriku zeleninovú a mrkvu
3.
Odležaný baklažán grilujeme na panvici s pridaním trocha olivovho oleja.
4.
Pripravíme si zapekaciu misu, ja som mala keramickú. Baklažán rozprestrieme naspodok. Potrieme roztlačeným cesnakom a feferónovou pastou.
5.
Na troche oleja podusíme zeleninu, t,j. cibuľu, mrkvu, papriku....osolíme, dodusíme domäkka.
8.
Pokvapkáme olivovým olejom a dáme do rúry piecť na 180 stupňov, cca 30 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.