Marinovaný bravčový rezeň
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčové mäso
12
ks
zemiaky
hladká múka
strúhanka
vajce
olej
cesnaku
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
postup
1.
Plátky mäsa si jemne naklepeme a dáme do misy. Prilejeme asi 2 PL oleja. Osolíme, okoreníme paprikou, čiernym korením, grilovacím korením a pridáme 2 strúčiky cesnaku, ktoré nakrájame na tenučké plátky. Všetko poriadne premiešame a necháme niekoľko hodín marinovať.
2.
Mäso si potom obalíme v klasickom troj-obale - v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Pomaly vyprážame na rozpálenom oleji.
3.
Ako prílohu použijeme zemiakovú kašu - k uvareným zemiakom pridáme trochu masla a trochu mlieka a popučíme na kašu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.