Bobule v cestíčku
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
hrozno
hladká múka
práškový cukor
vajce
mlieko
olej
postup
1.
Vajíčko rozšľahajte a primiešajte ho k mlieku. Pridajte toľko múky, aby vzniklo redšie cestíčko. Mierne ho dochuťte cukrom.
2.
umytý strapec hrozna rozoberte na bobule. Postupne ich namáčajte do cestíčka a vypražte v horúcom oleji.
3.
Vypražené hrozno ukladajte na papierovú utierku, aby ste ho zbavili nadbytočného oleja.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.