Plnený údený jazyk
6
porcií
160
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
údený hovädzí jazyk
100
g
maslo
1
KL
horčica
1
KL
chren
1
ks
zelená paprika
3
ks
reďkovka
1
ks
jablko
2
ks
paradajka
2
ks
uhorka sterilizovaná
2
ks
vajce
mleté čierne korenie
postup
Údený jazyk najskôr umyjeme a potom ho vložíme do vody a varíme asi 2 hodiny, kým nezmäkne. Po uvarení ho vložíme do studenej vody, olúpeme a pomocou stroja ho nakrájame na tenké plátky. Maslo rozotrieme a pridáme doň horčicu, papriku, reďkovky, jablko, paradajky, uhorky, vajcia uvarené na tvrdo a nakrájané nadrobno a strúhaný chren. Ochutíme korením a riadne premiešame. Na plátky jazyka nanesieme plnku, stočíme a napokon ozdobíme napríklad zvyškom uhoriek.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.