Pórová roláda so smotanou
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
šampiňóny
3
ks
pór
8
ks
plátok syr
1
PL
olivový olej
polievková zelenina
250
ml
kyslá smotana
50
g
syr
postup
Najskôr nakrájame pór na rovnako veľké kusy a necháme ho spariť. Potom tieto kusy zabalíme do veľkých plátov syra a šunky. Takto pripravené vložíme do misy na zapekanie. Na oleji orestujeme šampiňóny, potom podlejeme trochou vody, v ktorej sme pred tým sparili pór, necháme podusiť a vysypeme do misy na zapekanie medzi rolky. Smotanou, v ktorej sme rozmiešali sušenú polievkovú zeleninu, natrieme povrch roliek a posypeme syrom. Vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov zapečieme. Pred podávaním na rolky ozdobíme smotanou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.