Pridať recept

Grilované mäso vo francúzskej marináde

8
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
6 PL
olivový olej
4 PL
tekuté korenie
4 PL
nadrobno nasekanej nasekanej zmesi tymiánu, majoránky, šalvie a rozmarínu
2 strúčiky
cesnaku
trochu
mletého čierneho korenia

postup

1.
Mäso narežeme na rezne.
 
2.
Pripravíme si z ostatných zmesi pac, do ktorého vložíme nakrájané mäso a dáme ho na noc do chladničky.
3.
Napacované mäso ugrilujeme a podávame zo zeleninou podľa vlastnej chuti a chlebom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
14.4.2014 15:56 | |
+1 -0
mnam
Podobné články
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Ako pripraviť dokonalé grilované mäso? Takto bude zvonka chrumkavé a zvnútra krásne šťavnaté.
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Grilovanie je jedným z najkontroverznejších spôsobov prípravy jedla. Grilované jedlo chutí šialene dobre...