FOTORECEPT: Zajačia šunka
15
porcií
110
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
zajačie mäso
60
dkg
bravčový bôčik
1
PL
rýchlosoľ
1,5
KL
zeleninové dochucovadlo
1
KL
cukor
1/2
KL
mleté čierne korenie
postup
1.
Zomelieme si 40 dkg z každého mäsa a 20 dkg z každého mäsa nakrájame na kocky. Mäso zmiešame s ostatnými surovinami a dáme na 24 hodín do chladničky.
6.
Výborná chuťovka na silvestrovský večer Dobrú chuť
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.