FOTORECEPT: Plnené bravčové filety
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso zo stehna
60
g
debrecínska šunka
4
ks
feferónka
60
g
oštiepok,alebo parenica
1
PL
paradajkový pretlak
podľa chuti
podla otreby hladká múka, soľ, olej
1
strúčik
cesnaku
60
g
slanina údená
postup
1.
Pripravíme si suroviny. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky.
2.
Mäso naklepeme, solíme. Jednotiivé plátky mäsa plníme šunkou, údeným syrom a feferónkami. Filety zrolujeme a ihličkami spojíme.
5.
Potom mäso podlejeme vývarom, alebo vodou a dodusíme do mäkka, asi 30 minút.
6.
Potom do omáčky pridáme paradajkový pretlak a roztlačený cesnak a trocha hladkej múky(ak treba). Dobre povaríme, aby sa tuk oddeloval od šťavy.
7.
Na panvici si opražíme údenú slaninu,ktorú použijeme pri servírovaní,
8.
Podávame s ryžou, alebo s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.