Sedliacky obed
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
údené bravčové koleno, alebo iné údené mäso
6
ks
stredne veľké zemiaky
500
g
kyslá kapusta
podľa chuti
soľ
postup
2.
Kolienko, alebo iné údené mäso umyjeme, dáme do studenej vody variť.
3.
Pred dokončením pridáme očistené zemiaky vcelku, uvaríme ich. Zemiaky,aj kolienko vyberieme a dáme uvariť aj kyslú kapustu. Uvaríme aj ju. Potom všetko vyberieme na velikánsky tanier a pustíme sa do jedenia, ukrajujeme si podľa chuti. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.