Pečená bravčová krkovička
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
trochu
majorán
6
strúčikov
cesnaku
postup
1.
Umytú krkovičku vykostíme, osolíme, posypeme rascou, majoránom, ponatierame cesnakom, dáme na pekáč, podlejeme vodou a pečieme. Mäso pečieme zakryté.
2.
Asi po hodine mäso otočíme za stáleho oblievanie pečieme.
3.
Nakoniec mäso odkryjeme, a pečieme dočervena. Po vychladnutí nakrájame na pláty.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.