Pečené bravčové mäso s dusenou zeleninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová krkovička
trochu
mleté čierne korenie
soľ
trochu
mletá rasca
trochu
mletá červená paprika
2
strúčiky
cesnaku
1
dl
olej
1
ks
cibuľa
300
g
sterilizovaná fazuľa
2
ks
červená paprika
1
dl
zeleninový vývar
2
lístky
šalát
trochu
biela fazuľa
postup
1.
Krkovičku pokrájame na rezne a uložíme do pekáča. Predtým ich však osolíme, okoreníme,posypeme rascou a červenou mletou paprikou. Na vrch uložíme pokrájaný cesnak.
2.
Mäso podlejeme vodou a pečieme asi 40 minút. Počas pečenia mäso otočíme, polejeme výpekom a upečieme domäkka.
3.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme scedenú fazuľu, bielu fazuľu, pokrájanú papriku, zmes osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Krátko zmes podusíme.
4.
Upečené mäso podávame s udusenou zmesou. Na tanier rozložíme šalát, pridáme dusenú zmes a pečené mäso.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.