FOTORECEPT: Bravčové mäso na orechoch a víne
3
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
2
PL
horčica
2
dl
biele víno
soľ
mleté čierne korenie
1
ČL
maizena
1
hrsť
orechy
postup
1.
Mäso pokrájame na rezance, vlašské orechy na polovičky.
3.
Pridáme 2 - 3 lyžice horčice, soľ a korenie.
5.
Pridáme orechy a víno, v ktorom sme rozhabarkovali maizenu. Spolu podusíme, dochutíme podľa potreby.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.