Perkelt z kačice alebo husi
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kačka alebo 12 hus
60
g
husací tuk
50
g
cibuľa
1
PL
mletá červená paprika
20
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, voda
postup
Z kačice alebo husi vyberieme husací tuk,mäso pokrájame.Tuk pokrájame a vyškvaríme,pridáme posekanú cibuľu a popražíme.Pridáme mletú papriku,soľ,mäso,podlejeme vodou a dusíme prikryté.Počas dusenia mäso zaprášime múkou a ešte podusíme.Hotovej šťavy nemá byť veľa.Podávame s haluškami.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.