Zemiaková omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
zemiaky
1
PL
masť
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1
PL
nasekaná petržlenová vňať
50
g
šunka
8
ks
vajce
1/2
dl
mlieko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Umyté zemiaky uvaríme v šupke, potom ich očistíme a pokrájame na malé kocky. Na rozohriatej masti opražíme cibuľku, pridáme cesnak, zemiaky a posekanú petržlenovú vňať.
2.
Zemiaky rovnomerne rozložíme po panvici pridáme šunku pokrájanú na drobné kúsky. Potom vajíčka rozšľaháme so soľou a korením, pridáme mlieko a zalejeme zemiakovú zmes.
3.
Chvíľu ešte opekáme a necháme stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.