Bezlepková štrúdľa
15
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vajce
2
tégliky
pomazánkové maslo
3
tégliky
múka bezlepková
5
ks
jablko
1
KL
škorica
1
hrsť
hrozienka
1
PL
práškový cukor
postup
1.
Múku a maslo zmiešame a dáme na jednu hodinu odležať do chladničky.
2.
Potom si vyvaľkáme cesto, ktoré potrieme vyšľahaným vajíčkom a rozložíme nastrúhané jablká. Potom pridáme hrozienka, posypeme škoricou a práškovým cukrom.
3.
Cesto zavinieme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 170°C.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.