Karbonátky zo zeleniny
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
zelenina
30
g
žemľa
10
g
masť
20
g
cibuľa
250
g
strúhanka
100
g
masť
2
ks
vajce
2
PL
mlieko
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, voda
postup
Očistenú zeleninu uvaríme v osolenej vode. Po uvarení pomelieme, pridáme namočené a vytlačené žemle v mlieku, soľ, čierne korenie, pokrájanú cibuľu zapenenú na masti, vajcia a podľa potreby strúhanku. Na posypanom lopári strúhankou tvarujeme karbonátky, ktoré vypražíme na horúcej masti.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.