Miešaná zelenina v octe
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
voda
1
dl
ocot
30
g
cukor
30
g
soľ
podľa chuti
karfiol, mrkva, zeler, zelená fazuľka, červená a zelená paprika, cibuľka, uhorky
postup
1.
Zeleninu pokrájame, karfiol rozoberieme na ružičky. Všetko povaríme v trochu osolenej vode. Uvarenú dáme do čistých fliaš a zalejeme s vodou prevarenou s octom.
2.
Fľaše uzavrieme a dáme do veľkej nádoby s vodou a varíme asi 10 minút. Nádoby potom odložíme a necháme vychladnúť. Recept upravujeme podľa množstva zeleniny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.