Pridať recept

Zeleninové rizoto

ingrediencie

2 balíčky
uvarená ryža
300 g
mrazená zeleninová zmes
5 PL
maslo
1 štipka
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
vegeta
100 g
strúhaný syr

postup

Najskôr uveríme ryžu podľa návodu na obale. Na panvici speníme maslo, pridáme mrazenú zeleninu a uvarenú ryžu. Premiešame a dusíme. Podlejeme vodou, aby sa ryža napripalovala, môžeme pridať aj maslo. Keď je zeleninová zmes mäkká, pridáme podľa chuti mletú červenú papriku a vegetu. Tesne pred podávaním rizoto ešte posypeme strúhaným eidamom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa prať ryžu? Áno, ale z iného dôvodu, ako si myslíte
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...