FOTORECEPT: Letný karelábový šalát
4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kareláb
100
g
červených redkvičiek
2
ks
vajec natvrdo
1
ks
mladá cibuľka
3
PL
extra panenský olivový olej
2
PL
citrónová šťava alebo ocot
soľ, čierne korenie
listy šalátu ľadového
postup
1.
Dáme variť vodu so soľou, Do vriacej vody dáme kaleráb na jednu minútu. Scedíme. Vajcia uvaríme na tvrdo. Všetko necháme vychladiť.
2.
Scedíme. Vajcia uvaríme na tvrdo. Všetko necháme vychladiť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.