Pridať recept

Podlesník

ingrediencie

2000 g
zemiaky
500 g
hladká múka
200 g
slanina
100 g
cibuľa
150 g
masť
100 g
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ks
cesnaku

postup

1.
Do postrúhaných zemiakov pridáme múku, na slaninke opraženú cibuľu, soľ, postrúhaný cesnak, čierne korenie a dobre premiešame.
 
2.
Natrieme na plech a dáme piecť do rúry. Upečené potrieme maslom a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Henrietin tip na teplú večeru: Zemiakový koláč s hubami
Tento koláč by vyhral hitparádu chutí zimných večerov. Robila som ho častokrát aj na cateringy a zákazku. My...
Henrietin tip na teplú večeru: Slaný zeleninový koláčik
Slané zeleninové koláče  a posúchy máme u nás radi. Je to fajn jedlo, ktoré zasýti a pekne farebne...
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera: Vyskúšajte fantastický a zdravý Fish Pie
Kúsky lososa, hrášok, špenát a feta zapečené pod perinkou z chrumkavých zemiakov.
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Quiche so slaninou
Quiche si vás získa
Koláč nemusí byť iba sladký. Quiche je slaný koláč, ktorý pochádza pôvodne z Nemecka. V súčasnej dobe je...