FOTORECEPT: Pečený mandľový feta syr
2
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
75
g
mandle
30
ml
citrónová šťava
65
ml
voda
1,5
PL
olivový olej
1
strúčik
cesnaku
1/2
KL
soľ
postup
1.
Všetky ingredience rozmixujeme na jemný a hladký krém (mixujte kľdune aj niekoľko minút)
2.
Pripravte si misku a jemnú tkaninu. Do misy dajte sitko, tkaninu a vlejte hmotu. Zviažte, vytlačte všetku šťavu a nechajte 12 hodín v chlade odpočívať.
3.
Rúru predherte na 180°C, syr vyberte z tkaniny a presuňte na pekáč. Pečte zhruba 45 minút, kým získa syr zlatistú farbu a chrumkavú kôrku.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.