Bravčová sviečkovica na hubách
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bravčová sviečkovica
300
g
šampiňóny
mleté čierne korenie
morská soľ
grilovacie korenie
vegeta
sójová omáčka
postup
1.
Bravčovú sviečkovicu v celku si najskôr umyjeme, odblaníme a osušíme. Šampiňóny olúpeme a nakrájame ich na plátky. Mäso osolíme, okoreníme a pridáme grilovacie korenie.
2.
Mäso sprudka opečieme, až dokým nechytím tmavšiu farbu. Potom ho vyberieme a preložíme na plech. Podlejeme ho trochou výpeku a vody a vložíme ho do vopred vyhriatej rúry. Pečieme asi 25 minút prikryté alobalom. Vo výpeku z mäsa podusíme šampiňóny, ktoré posypeme trochou vegety.
3.
Mäso vyberieme a položíme ho do výpeku so šampiňónmi, potom dochutíme sójovou omáčkou. Ešte asi 2 minúty necháme prejsť varom a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.