Malinový džem s medovkou a limetou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
maliny
500
g
kryštálový cukor
1
zväzok
medovka
1
balíček
Gelfix Extra DrOetker
šťava z limety
postup
1.
Celé stonky medovky skombinujeme s cukrom a necháme minimálne 12 hodín stáť v uzavretej nádobe (najlepšie cez noc). Na druhý deň medovku vyberieme.
2.
Maliny vložíme do prázdneho hrnca, mierne ich popučíme, pridáme šťavu z limety a privedieme do varu.
3.
Pridáme Gelfix a kryštálový cukor podľa návodu na obale. Varíme za stáleho miešania. Džem plníme do pripravených pohárov.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.