Zeleninové lievance
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
miešaná zelenina
100
g
varené mäso
4
ks
vajce
1
PL
olej
podľa chuti
soľ
150
g
polohrubá múka
1,5
dl
mlieko
postup
1.
Mrazenú zeleninu trocha podlejeme vriacou vodou, osolíme a prikrytú udusíme do mäkka.
2.
Žĺtky rozšľaháme s mliekom, múkou, olejom a so soľou, pridáme pokrájanú zeleninu, pokrájané varené mäso, a nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov.
3.
Zmes vkladáme lyžicou do panvice s rozohriatym olejom a opekáme z oboch strán. Podávame s opekanými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.