Gaštanové rožteky

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013
Gaštanové rožteky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 ks
porcií
30 minút
príprava
5 minút
na 170 °C

Suroviny

280 g
200 g
100 g
100 g
2 ks
2 bal




Postup

  1. 1

    Suroviny spolu vymiešame a vytvarujeme rožky.

  2. 2

    Pečieme na 170 °C približne päť minút.

  3. 3

    Rožky môžeme posypať práš-kovým cukrom alebo namáčať do čokolády.

Diskusia k receptu

jozka2
no vyzeraju nadherne hlavne ta inspiracia pri ozdobovani inych kolacikov.5
alex37
prekrásne zdobené rohlíčky :-), profesionál sa nezaprie.
anajka
Krásne a jednoduché. Môžem použiť gaštanové pyré?
evanaaa
To pyré by aj mňa zaujímalo, lebo kúpiť gaštany za vyše 7€, sa mi zdá drahé aj na tieto iste dobré rohlíčky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia