Kanadská sviečková

docent23 - fotkadocent23, 5. marca 2011
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Sviečkovú rozdeliť na požadovaný počet kúskov na každom kúsku urobiť kapsu a naplniť bazalkovým pestom a strúhaným parmezánom. Potrieť olejom a nechať v chladničke odležať.

  2. 2

    Urobiť omáčky: 1 omáčka: zmiešať kyslú smotanu, sójovú omáčku a trochu koňaku 2 omáčka: urobiť zápražku, pridať dijonskú horčicu, bujón a chvíľu povariť

  3. 3

    Upiecť odležanú sviečkovú na panvici, osoliť a okoreniť čerstvo pomletým čiernym korením. Podávať s opečenýmy zemiakami, poliate omáčkami.

Diskusia k receptu

dajanca
vyzerá to zaujímavo... škoda, že si nepriložil foto, aké veľké by mali byť tie kúsky a ako urobiť napríklad tú kapsu...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia