Makrela pečená v rúre

eraserhead - fotkaeraserhead, 27. januára 2013

Pierre, ma dove 6? ......... che solitudine ..... ti ricordi quella sera?? tu cantavi e io suonavo con la chitarra I Giardini di Marzo Cavoli, di Zobraziť celý popisPierre, ma dove 6? ......... che solitudine ..... ti ricordi quella sera?? tu cantavi e io suonavo con la chitarra I Giardini di Marzo Cavoli, di nuovo ........... ma io veramente credo

1
porcia
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
2 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Rybu zbavíme vnútorností a dôkladne umyjeme a následne osušíme utierkou. Spravíme niekoľko šikmých zárezov na koži. Celú rybu potrieme olejom do ktorého sme pridali roztlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Rybe do brucha vložíme rozmarína tymián.

  2. 2

    Pečieme na 180 C 15-20 minút ( v závislosti k veľkosti ). Vhodná príloha zeleninový šalát s olejovocitrónovou zálievkov.

Diskusia k receptu

michsamant
Vyzera dobre.
Neviem prist na chut rozmarinu, neviem, zda sa mi strasne aromaticky a nesadol mi nikdy v nicom. Asi ho neviem pouzivat. Inak s rybami mam najradsej maslo. Pamatam ako moj ocino vzdy pstruha na masle robieval, ziaden olej, obycajne maslo a my sme boli so sestrou "zamorisane" az na brade.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia