Foto: eraserhead
Inšpiráciu som našiel tu na vareche ......... Ja ponúkam túto verziu, kde môžete identifikovať chuť pečených zemiakov a pečeň s príchuťou tymiánu a šalviu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiakové placky si pripravíme takto Nepoužijeme však slaninu, ale trocha soli a čerstvo zomletého čierneho korenia.
- 2
Kuraciu pečeň nakrájame na kúsky a na rozpálenej masti spolu s lístkami tymiánu krátko a sprudka orestujeme, vyberieme z panvice a odložíme bokom (zabalíme do alobalu). Na tej istej panvici na miernejšom ohni restujeme najemno nasekanú cibuľu s cesnakom, ku koncu pridáme listy šalvie a už len krátko prehrejeme, touto omáčkou polejeme pečeň. Jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Všetko zabalíme do placiek, posypeme petržlenom a čili.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
buď som ich v "Podmienky používania Varecha.sk" z 1. októbra 2009. prehliadol, alebo tam nie sú.
Viackrát som pri svojich receptoch zaregistroval že mi niekto @ ? "upravuje" - maže HTML značky. Ostatný krát aj pri tomto recepte v bode č.1 (HTML značka vymazaná a ostal tam iba text www adresy), recept som mal schválený ale keďže bol "upravený" dal som ho ako skrytý a opäť som ho upravil.
Môžete to nejako ošetriť?
ako to teda je?