Tuniaková nátierka

waldosinka - fotkawaldosinka, 27. januára 2012

Mňamky mňam.... rýchle jednoduché a hlavne chutné :)

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 konzervy
100 g
1 malá




Postup

  1. 1

    Dáme mäknúť (topiť) maslo na kuchynskú linku.

  2. 2

    Povyberáme kostičky a chrbtice z tuniaka.

  3. 3

    Pokrájame cibuľu na kocky, posolíme a pridáme zmäknuté maslo. Rozmiešame a pridáme očisteného tuniaka. Všetko spolu dobre spracujeme (do hladka). Dobrú chuť !

Diskusia k receptu

eraserhead
"kostičky a chrbtice z tuniaka" aká to bola konzerva? môžeš sem pastnúť nejaký link na výrobcu, značku?
tykadielko
ja ešte pridávam horčicu a decká aj chilli omáčku...mňam- túto ľubkáme papať :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia