Mrkvové farfalle s ružičkovým kelom - Tajomstvo mojej kuchyne

Mrkvové farfalle s ružičkovým kelom

Maspoma

Ružičkový kel očistíme, prepolíme, uložíme do zapekacej nádoby a pečieme v rúre vyhriatej na 160 stupňoch asi 10 min. Hotové osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Vo vode uvaríme cestoviny. Mrkvu veľmi najemno nastrúhame a dusíme na olivovom oleji. Dochutíme cesnakom, soľou a korením. Cestoviny zmiešame s udusenou mrkvou a môžeme dochutiť chilli, prípadne štipľavou paprikouMramorový tvarohový koláč

Maspoma

Šéfkuchár: Igor Bukovský | Recept z epizódy: 13. 01. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu