. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING) - RECEPT 50068

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 171442 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


[ recept č. 50068 zo dňa  ]


Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING)


POTREBNÉ PRÍSADY

KOLAC: 4 vacsie jablka, listkove cesto, kryst. cukor, maslo, TOPPING: 250ml mlieka (alebo smotany), 3 zltka, 50g pras. cukru (moze byt aj vanilkovy struk, ale nemusi, ja som nakoniec nedavala)

POSTUP PRÍPRAVY

1) Jablka osupeme, vyberieme jadro a nakrajame na tenke polmesiaciky, cca 0,5cm.
2) Listokove cesto rozvalkame do potrebnej velkosti a pomocou valceka prelozime na maslom vymastenu formu. Mierne pocukrujeme a poukladame pripravene jablka oblucikom nahor.
3) Cukor nechame na panvici krystalizovat, pridame trocha masla a po rozpusteni rovnomerne nalejeme na jablka.
4) Vlozime do vyhriatej truby a pecieme cca 30 minut na 180°C (nepamatam si presne dobu pecenia, ale vsetky gazdinky budu vediet, ked bude kolac hotovy: jablcka budu makke a karamel krasne rozpusteny).
5) TOPPING: zltka vyslahame s cukrom a postupne prilejeme horuce mlieko. Prelozime nad paru a miesame az do zhustnutia... konzistencia by mala pripominat redsi puding.)
6) Kolac a topping servirujeme zvlast... a uz iba papkame :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

2)
3)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< sladke rožky v palacinkovom ceste | Jablkovy TARTE TATIN podla stareho receptu + Creme anglaise (TOPPING) | Futbalova lopta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra J. (Pejka) ID 22719, mimibazar.sk/pejka (upravené 22.9.2013, 10:28)
1*
ODPOVEDAŤ
Zuzka M. (Lucrezia) ID 171442 (27.9.2012, 8:09)
dakujem, dievcata, je fakt vyyybormy a poliate tym toppingom, no neskutocneeeee (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (26.9.2012, 19:50)
(Y) (Y) (Y)vyzerá výborne (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (26.9.2012, 19:28)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (26.9.2012, 18:44)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (26.9.2012, 17:46)
(Y) (Y) (Y)mnam mnam ten mame moooc radi!!!!!!!!
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu