. .. .. .. .. .. .
. .

kniha torta - RECEPT 6516

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 53216 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


kniha torta


[ recept č. 6516 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


kniha torta


POTREBNÉ PRÍSADY

4vajcia ,2hrnceky muky ,2 vanilkove cukry,2kypriace prasky do peciva,1hrncek oleja ,2hrnceky mlieka,4hrnceky polohrubej muky, na vrch cokolady na varenie dve velke a ozdoby podla fantazie ja som pouzila ryzu ozdobnu
na plnku 400dkg hery,4zlate klasy, 500ml mlieka,8 lyzic uplne silnej kavy kvoli spodku,300dkg praskoveho cukru


POSTUP PRÍPRAVY

vajcia s cukrom a vanilkovym cukrom do penista vymiesame potom pridame kypraciaci prasok a muku nakoniec olej a mlieko .na vymasteny a mukou vysipany plech vylejeme polovicku cesta a dalsu polovicku na druhy a dame piect tam padom sa nam spravia dva platy hrube asi 5 centimetrov vyklopime ich z pliechov a dame vychladnut pecieme ich asi 20 minut na 200 stupnov.pokym nam vychladnu zatedy vymiesame riadne praskovy cukor s herou az pokym nam nezmizne cukor uvaarime si silnu kavu a nechame vychladnut aby bola uplne studena .zatedy si uvarime krem zo zlateho klasu a mlieka a nechame vychladnut ale raz zacas premiesame aby sa nam nespravili hrudky ale zas nie casto aby nam nezriedol lebo musi byt uplne husty ako beton.ked mame krem vychladnuty pomali pridavame ho do masla a potom pomaly kavu aby nam neseklo plnku ked je vsetko v kope zamiesane dame na chvilku do ladnicky stuhnut to .zatedy si rozkrojime platy cesta na try kusi kazdy ,ked ich mame prekrojene dame dom plnku a tvaruje do otvorenej knihy takze do stedu menej plnky a na kraje viac aby boli vyhsie ,potom tie dva velke kusy dame dokopy a zlepime tiez plnkou,takze mame jeden siroky hruby obdlznik.roztopime si cokoladu s trochou hery a cukrom aby sme nemali cokoladu moc hustu a aj sladku troska a natierame na tortu pomocou stetca aby sme vytvorili take male vrasky ako ked maju listy a dame stuhnut,ked je cokolada stuhnuta a ked sme si nechali troska masla na ozdobu tak zoberieme vrecka na zdobenie a ozdobime si podla vlastnej fantazie a le aj podla toho naco ju mame tu tortu.je to uplne lahka a zarucujem ze cesto vzdy vyjde neprilepi sa a je aj lahka .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takto vypada
dalsi pohlad
a tu je to riadne vydno co treba s tym stetcom vytvorit


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Nescafé Amsterdam | kniha torta | úžasná slaná kytička >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu