končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
CHUŤOVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)Bruschetta s paradajkami a cuketou[ recept č. 16299 zo dňa 20.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cca 250 g cukety, 4 paradajky, 1 strúčik cesnaku, cibuľa, olivový olej,soľ, sušená bazalka, čerstvá bazalka, mozzarella, pečivo POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Cuketu umyjeme, prerežeme na polovicu, vydlabeme vnútrajšok s jadierkami nakrájame na kocky, paradajky navrchu narežeme do kríža a ponoríme do vriacej vody, vypneme, necháme ich tam aspoň 1 min., vyberieme, po chvíľke ošúpeme a necháme ich vychladnúť. Na panvicu dáme asi 3 polievkové lyžice olivového oleja, nadrobno nakrájanú cibuľu, orestujeme, pridáme cuketu a na plátky nakrájaný cesnak, trošku osolíme, orestujeme, podlejeme troškou vody a udusíme do polomäkka (cuketa by ale nemala byť úplne mäkká), Paradajky nakrájame na menšie kúsky, preložíme do misky, pridáme opraženú cuketu /celý obsah panvice/ pridáme sušenú bazalku /alebo pizza korenie, oregano, korenie si pridajte podľa chuti/, premiešame a necháme postáť aspoň hodinku, aby sa spojili chute. V rúre, sendvičovači, alebo toastovači si zatiaľ opečieme pečivo (ja som naukladala kúsky toastového grahamového chlebíka na plech a opiekla v rúre), na horúce si môžete položiť plátok mozzarelly a hneď vrstvíme paradajkovo-cuketovú zmes, do ktorej si ešte natrhajte lístky čerstvej bazalky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zuzana K. (zuzickam) ID 57265, mimibazar.sk/zuzickam (13.2.2011, 17:19) | |
Mňaaaammmmm!!! Práve som pripravila,skveléééé! ďakujem za inšpiráciu,robila som doteraz bez cukety,ale s ňou je to ešte lepšie |
|
ODPOVEDAŤ |
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (21.7.2009, 7:35) | |
Aďka.. dala by som si, ešte som nejedla | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (upravené 23.7.2009, 9:28) | ||
Kristínka, je to výborné, osviežujúce , vyskúšaj, v zime si to zvykneme robiť s paradajkami, tuniakom, cesnakom a čerstvou cibuľou | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (21.7.2009, 7:32) | |
Juuj.to vyzera vyborne,a letne a lahko,Adrika a hlavne,ze je tam aj nasa oblubena cuketka ..ja toto robievam len s rajciniek,bazalky,cesnaku a oliv.oleja..ale vyskusam aj tuto cuketkovu verziu | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:23) | ||
Martinka, ďakujem Ja som osvedčenú klasiku osviežila ešte cuketkou a veľmi nám to chutilo, no a mne osobne to chutí aj samotné, bez hrianok Budem zvedavá, čo na to povieš, keď sa to rozhodneš vyskúšať, dúfam, že vám to bude chutiť | ||
ODPOVEDAŤ |