Moderne fasirky

2010 - bez fotky2010, 30. septembra 2011
Moderne fasirky
Foto: 2010

Thajska varianta na - Ka Noom Pan Mu Tod- s modernym azijskym salatom .

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 struciky
2
2 cm
1
2 lyzica
2 -3 lyzice
2-3 lyzice
2-3 lyzice




Postup

  1. 1

    Cesnak (struciky), mladu cibulku aj zelenu cast, kusok zazvoru, koriander listky , feferonku ( vykrojime blanky a vyberieme semienka) nakrajame na kusky a vsetko dame rychlo premixovat,( nie uplne na jemno).

  2. 2

    V miske zmiesame s mletym bravcovym masom, pridame lepidlo ...bud vajicko alebo sa da aj ryzova lepkava muka . Nakoniec vmiesame hrasok a kukuricu a ochutime. Dame schladit na pol hodinu a vyformujeme fasirky , zlahka obalime v muke a vyprazame alebo pecieme podla chute.

  3. 3

    V miske zmiesame rozlicne salatove listky, my sme poliali azijsky dressing (limetkova stava, med, lahka sojova omacka , trosku sezamoveho oleja).

Diskusia k receptu

2010
Korejska varianta -Tteokgalbi , (maso je lacne z hovadzich rebier zmakcene postruhanou Nashi hruskou , sojova omacka, cesnak, jarna cibulka , med , sezamovy olej,ryzove vino, korenie ( dakdo pridava aj mrkvu ).


2010
Varianta z Polynezie s bravcovym masom ,chilli, zazvor,cesnak a vela spenatu.





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia