Foto: 2010
Thajska varianta na - Ka Noom Pan Mu Tod- s modernym azijskym salatom .
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesnak (struciky), mladu cibulku aj zelenu cast, kusok zazvoru, koriander listky , feferonku ( vykrojime blanky a vyberieme semienka) nakrajame na kusky a vsetko dame rychlo premixovat,( nie uplne na jemno).
- 2
V miske zmiesame s mletym bravcovym masom, pridame lepidlo ...bud vajicko alebo sa da aj ryzova lepkava muka . Nakoniec vmiesame hrasok a kukuricu a ochutime. Dame schladit na pol hodinu a vyformujeme fasirky , zlahka obalime v muke a vyprazame alebo pecieme podla chute.
- 3
V miske zmiesame rozlicne salatove listky, my sme poliali azijsky dressing (limetkova stava, med, lahka sojova omacka , trosku sezamoveho oleja).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu