Moje prvé utopence fotorecept

kucharronald - bez fotkykucharronald, 7. júla 2010
20 minút
príprava

Suroviny

10 ks
7 ks
1 ks
3 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Najprv si spravíme sladkokyslý uhorkový nálev. Postup prípravy nálevu by vždy mal byť napísaný na zadnej strane nálevu. Nálev si tak spravíme podľa postupu. Necháme úplne vychladnúť.

    Moje prvé utopence (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Špekačky nakrájame na polovice.

    Moje prvé utopence (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pripravíme veľkú zaváraninovú fľašu (2.5-3 l) do ktorej dáme na spodok špekačky, potom nakrájané cibule (na kruhy), celý cesnak, červenú cibulu, bobkový list, nové korenie, čierne korenie, a zas ideme dookola, kým nám nezmiznú suroviny.

    Moje prvé utopence (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Keď nám zmizli suroviny, dolejeme fľašu uhorkovým nálevom (vychladnutým) a nádobu uzavrieme. Dáme do chladničky, kde bude čakať minimálne 1 týždeň :( Podávame so studeným pivom :) Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

cajiky
No, vyzerajú, ako majú :-)) blahoželám k prvému (a úspešnému) pokusu
evusik
u nás si utopencov robí manžel sám... @ronald verím, že za ten týždeň budú rovnako dobré ako teraz dobre vyzerajú :-)
sjuz
rony, aj ty si dáš pivo:))?
ludka10
...Rony blahoželám, budú určite tak chutné ako dobre vyzerajú...
zdezda
:-))))utopence rada papám, robím ich zo slovenskej točenej alebo z obyčajných párkov/to sú tie hrubé/, lebo nemám rada tie mastné oká!
enerrgizer
výborné...ja by som dal ešte malú feferónku, ale nie každý má rád pikantné...
tatranka
Tiež robievam utopence.Raz za čas sú aj u nás na stole.K ním výborne ochladené pivo.Zvyčajne sa dostaví aj dobrá nálada.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia